Tornar a actualitat Notícies

Sumem Abacus a les aliances de la Fundació

13/04/2023

Amb l’objectiu de promoure la cultura a Catalunya, hem signat un conveni de col·laboració amb Abacus. La directora de la Fundació, Maite Esteve, i el codirector general d’Abacus, Salva Garcia, han formalitzat aquest acord que recull, entre d’altres, la participació conjunta en taules rodones i debats culturals que ambdues entitats organitzin. 

Maite Esteve ha subratllat que “aquest acord ens fa una il·lusió especial perquè significa estrènyer les relacions i sumar aliances amb l’empresa a la qual vam atorgar el Premi EMPRESA CULTURA 2022, i que és un referent en la cultura, l’educació i el lleure a Catalunya. Amb la signatura d’aquest conveni iniciem un camí de col·laboració que estic convençuda que serà molt profitós per impulsar conjuntament el sector cultural i el talent com a via de transformació social i econòmica”. 

Per la seva banda, el codirector general d’Abacus, Salva Garcia, ha manifestat el “compromís d’ambdues entitats de contribuir a què Catalunya sigui una comunitat culturalment forta, amb un teixit creatiu potent i competitiu que doni projecció i reconegui l’excel·lència dels projectes culturals”.  

El jurat del Premi EMPRESA CULTURA 2022, que la Fundació atorga per reconèixer la contribució al foment i suport de les empreses a la cultura, va distingir Abacus “pel compromís, resiliència i aposta per la proximitat; per la capacitat de divulgació pedagògica, així com per fomentar permanentment el debat entorn de la cultura universal”.