Programa IMPULSA CULTURA

JA TENIM ELS 10 PROJECTES FINALISTES DEL PROGRAMA IMPULSA CULTURA 2022

Les 10 propostes seleccionades optaran al Premi IMPULSA CULTURA que s’atorgarà a la Gala IMPULSA 2022 el pròxim mes d’octubre

 

El Comitè d’Avaluació del Programa IMPULSA CULTURA 2022 (PIC 2022), que integren professionals experts en el sector cultural i empresarial, ha seleccionat els 10 finalistes del Programa. La valoració dels projectes s’ha realitzat segons aquests criteris: capacitat d’innovació, viabilitat, sostenibilitat i l’impacte que generen.

Quins són els 10 projectes finalistes? Festival Wallay, Identify, El repte literari per a alumnes d’ESO, Muntem un festival, Music.cat, Orthemis, Passenger Tales, Qualsevol nit, Sala Fènix i Vozes.

Els 10 finalistes presentaran les seves iniciatives culturals en la setena edició de la Gala IMPULSA, un acte que se celebrarà el pròxim 20 d’octubre al Teatre de Sarrià de Barcelona, i que comptarà amb un públic vinculat al món empresarial i cultural. En aquesta Gala, un jurat d’experts de renom de l’àmbit de la cultura i l’empresa triarà el projecte guanyador del Premi IMPULSA CULTURA 2022, que aquest any està dotat amb 10.000 euros i una obra de la prestigiosa artista de grafitis Maria Musa.

D’altra banda, cadascun dels projectes finalistes rebrà mentories adaptades a les seves necessitats de la mà de professionals amb una àmplia experiència.

El Programa, que va començar el passat mes de febrer, s’allargarà fins al desembre d’aquest 2022.

 

Endavant Comunitat IMPULSA!


El Programa IMPULSA CULTURA 2022 és un programa gratuït que té l’objectiu de dotar els projectes culturals de les eines, recursos i metodologies per convertir-los en una proposta més viable i sostenible.