Programa IMPULSA CULTURA

ACABEN LES JORNADES IMPULSA

Al juliol coneixerem els 10 projectes finalistes del PIC 2022

Un cop han finalitzat la segona fase del Programa IMPULSA CULTURA 2022 (PIC 2022), les Jornades IMPULSA, un Comitè Avaluador seleccionarà els 10 projectes finalistes del Programa d’enguany, que faran una presentació pública en la VII IMPULSA CULTURA  el pròxim 20 d’octubre i que optaran als Premis IMPULSA CULTURA, valorats en més de 62.000 euros. Es preveu que sapiguem els noms dels projectes escollits el mes de juliol.

Al llarg de les Jornades IMPULSA, que s’han celebrat entre el 13 i el 17 de juny al Palau Macaya i a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm,  els membres dels 38 projectes participats han assistit a formacions i debats de la mà de professionals en actiu i amb una àmplia experiència en l’àmbit cultural.

Les cinc sessions de les Jornades s’han centrat en aquestes temàtiques: estratègies de transformació digital, impacte social, connexions entre projectes, estratègies de comunicació i estratègies de captació de fons.

Durant la primera fase del Programa, que va constar de dues sessions presencials i vuit virtuals,  els assistents van rebre formació, recursos i metodologies per ajudar-los a consolidar les seves propostes culturals.

Endavant Comunitat IMPULSA!


El Programa IMPULSA CULTURA 2022 és un programa gratuït que té l’objectiu de dotar els projectes culturals de les eines, recursos i metodologies per convertir-los en una proposta més viable i sostenible.