Premis a la Cultura

Els Premis a la Cultura són guardons que entitats col·laboradores de la Fundació lliuren a La Nit de l’Empresa i la Cultura (NEC) amb l’objectiu d’impulsar el sector cultural a Catalunya. Aquests premis s’han atorgat per primer cop a la NEC 2023 i en concret han estat:

Premi The New Barcelona Post 2023

The New Barcelona Post reconeix aquells projectes empresarials de nova creació que han sorgit en l’àmbit cultural a la capital catalana i que incorporen un model de negoci innovador o basat en l’aplicació de les noves tecnologies.

La iniciativa mereixedora d’aquest guardó ha estat GUZZU per ser un projecte disruptiu amb ADN Barcelona, per la seva base tecnològica i per saber repensar i redefinir el concepte del marxandatge del sector musical apropant, d’una manera global, als fans amb els seus artistes.

El premi de The New Barcelona Post està valorat amb 10.000 euros i consisteix en el disseny d’una estratègia comunicativa de difusió del projecte guardonat amb actuacions específiques a través dels seus canals. Entre altres accions, el mitjà planificarà la publicació d’entrevistes, reportatges i articles d’opinió dels responsables del projecte.

 

 

Premi Barcelona Global 2023

Barcelona Global és una entitat que aposta pel talent cultural de la ciutat, amb la voluntat de dinamitzar projectes ‘made in Barcelona’ i fomentar l’engagement entre el talent internacional que hi viu i hi treballa i l’activitat cultural de la ciutat. 

La iniciativa de la Comunitat IMPULSA premiada ha estat 48 h Open House per ser un projecte “made in Barcelona”, que mostra el valor arquitectònic d’edificis de la ciutat que han estat impulsats a través del mecenatge privat. A més, s’ha valorat per oferir una experiència al visitant molt qualitativa i per l’oportunitat que les persones internacionals que viuen i treballen a Barcelona puguin conèixer de primera mà aquest patrimoni arquitectònic.