Premi EMPRESA CULTURA

Premi EMPRESA CULTURA 

L’empresa que fa cultura, fa cultura d’empresa

La Fundació atorga el Premi EMPRESA CULTURA a una empresa que destaca pel seu compromís i la seva contribució en el foment i suport a la cultura en l’àmbit de Catalunya.

Aquest premi té com a objectius: promoure que les empreses fomentin la cultura a través d’iniciatives, programes o accions tant individuals com col·lectives; motivar a les empreses a propiciar iniciatives culturals entre els seus treballadors i entorn de proximitat; i evidenciar les relacions entre les empreses, la cultura i el territori.

El lliurament del Premi va tenir lloc a “La Nit de l’Empresa i la Cultura 2023” el darrer 17 d’octubre al Teatre Romea.

El Jurat del Premi EMPRESA CULTURA estava format per 5 membres, tots ells de reconegut prestigi en el món de l’empresa i la cultura.

Premi EMPRESA CULTURA 2023

DKV

DKV ha estat reconegut per tenir una visió pionera en el seu sector abraçant la cultura com una força transformadora que millora la seva competitivitat i el desenvolupament personal dels seus equips, aconseguint alhora un impacte positiu per a la societat.

El Jurat ha valorat:

“Desenvolupament i implementació de pràctiques i estratègies que són inspiradores i reproduïbles per al món empresarial, independentment del seu volum o sector”

“La seva vocació ferma com a grup empresarial que aposta per la cultura com a motor de creixement i benestar personal i col·lectiu”

Visitar projecte

Jurat

( ) Manel Blanco: President del Grup Giró, (President del jurat)

( ) Oriol Aguilà: Director artístic Festival de Peralada

( ) Judit Mascó: Presidenta fundació ARED

( ) Fèlix Riera: Gestor cultural, editor i escriptor

( ) Oriol Soler: Abacus cooperativa (Empresa guanyadora PEC’22)

Premi EMPRESA CULTURA 2022

Premi Empresa Cultura 2021

Premi EMPRESA CULTURA 2020