Tornar a actualitat Notícies

Sumem sinergies amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona

01/03/2023

La xarxa d’aliances de la Fundació Catalunya Cultura continua creixent i ha incorporat un nou acord amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona, una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública, fundada el 1881 i dedicada a promoure i donar suport a manifestacions artístiques i culturals en totes les seves vessants. La signatura del conveni de col·laboració ha anat a càrrec de la directora de la nostra Fundació, Maite Esteve, i del director del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Josep Fèlix Bentz. 

Segons l’acord, que té una vigència de dos anys, les dues entitats compartiran estratègies i accions conjuntes amb l’objectiu de fomentar la cultura i impulsar el talent com a via de benestar social. 

El Reial Cercle Artístic de Barcelona programa més de 250 activitats anualment, tant esdeveniments propis com d’altres entitats, col·lectius o artistes. Amb més de 141 anys d’existència, és considerada com a una de les institucions que ha exercit un paper més important en la història de l’art del nostre país. 

Aquest és el primer conveni de col·laboració que la Fundació signa enguany i se suma a les 23 aliances que ja ha formalitzat amb altres institucions i empreses amb què comparteix objectius comuns.