Tornar a actualitat Notícies

Comença la primera fase del Programa IMPULSA CULTURA 2023

14/03/2023

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit avui l’acte d’obertura del Programa IMPULSA CULTURA 2023. Els 35 projectes que participaran en l’edició d’enguany han assistit a la sessió formativa que ha portat per títol “Introducció en entrepreneurship per a emprenedors” i que ha anat a càrrec de Bart Huisken, professor d'”Strategy, Leadership & People” d’EADA Business School. La formació s’ha centrat en aquests tres aspectes:

  • Desenvolupament del “Business Model Canvas” i claus per créixer i aconseguir sostenibilitat.
  • Entrevistar y analitzar els teus “stakeholders”.
  • Com convèncer els “stakeholders”.

El Programa IMPULSA CULTURA és un programa anual gratuït de formació, mentoria i acceleració que proporciona als participants recursos per ajudar-los a revisar, analitzar i millorar aspectes fonamentals dels seus projectes culturals. Tots els continguts del Programa s’adrecen a optimitzar la gestió i sostenibilitat de les inciatives culturals participants i s’estructuren en quatre fases que s’allargaran fins al 30 de novembre d’enguany.

Els 10 projectes finalistes optaran als Premis IMPULSA CULTURA i un d’ells, seleccionat per un jurat d’experts, rebrà el Premi IMPULSA CULTURA 2023, dotat amb 10.000 euros. El guardó es lliurarà el pròxim 17 d’octubre a La Nit de l’Empresa i la Cultura.