Tornar a actualitat Notícies

10 projectes opten al PREMI IMPULSA CULTURA 2022. Presentaran les seves iniciatives en la setena edició de la Gala IMPULSA

27/07/2022

El Comitè d’Avaluació del Programa IMPULSA CULTURA 2022 (PIC 2022), integrat per professionals experts en el sector cultural i empresarial, ha seleccionat els 10 finalistes del Programa, que aspiren al Premi IMPULSA CULTURA 2022, dotat enguany amb 10.000 euros i una obra de l’artista de grafitis Maria Musa.

Els 10 finalistes presentaran les seves iniciatives culturals en la setena edició de la Gala IMPULSA el pròxim 20 d’octubre al Teatre de Sarrià de Barcelona davant un públic vinculat al món empresarial i cultural. L’acte comptarà amb l’assistència de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.  

Els 10 projectes seleccionats són els següents:

Festival Wallay, Identify, El repte literari per a alumnes d’ESO, Muntem un festival, Music.cat, Orthemis, Passenger Tales, Sala Fènix, Vozes.

A més, tots els projectes finalistes rebran mentories adaptades a les seves necessitats de la mà de professionals amb una àmplia experiència. Aquest acompanyament personalitzat conforma la quarta i darrera fase del PIC 2022 en la qual col·laboraran, entre d’altres, KPMG.

Pepe Zapata, membre del Comitè d’Avaluació del PIC 2022 i director de TR3C, ha destacat que “els projectes finalistes demostren, un cop més, la importància d’incorporar la mirada cap als públics de la cultura com a eix transversal de la seva estratègia. Aquest  fet que els ajuda a empatitzar amb els valors d’empreses interessades a vincular-se amb el sector“.

Per la seva banda, David Camps, també membre del Comitè d’Avaluació del PIC i responsable d’Innovació Social de DKV, ha remarcat: “És impressionant el talent artístic i creatiu i l’esperit emprenedor i divulgatiu educador de molts dels projectes culturals que hem analitzat i l’oportunitat que per a tots ells representa la Fundació,  que en acompanyar-los els hi dona també un altaveu per fer-los més visibles“.

Enhorabona a tots els projectes finalistes i us donem la benvinguda a tots i totes a la Comunitat IMPULSA!