COMUNITAT IMPULSA

Aparador de projectes culturals que cerquen aliances estratègiques per al seu desenvolupament.

28 ABRIL 2017
Brundibár, una òpera que dóna veu als infants dels camps de concentració

L'òpera Brundibár (Hans Kráza, 1938) fou representada pels infants jueus del camp de concentració de Terezín (Txecoslovàquia), sota el nazisme. Va ser estrenada a Barcelona l'any 1998 pel Grup Instrumental bcn216, al Mercat de les Flors.

Ara reprenem aquest fil, amb la participació d'alumnes de cinc instituts, per generar diàleg entre els joves participants i els protagonistes d'aleshores, bona part dels quals integren Els Pirates Teatre, encarregats de la direcció escènica. Comusitària, organització especialista en processos artístics comunitaris, liderarà el projecte educatiu, i activitats sobre els camps de concentració, els guetos i la cultura de la pau. La direcció musical anirà a càrrec d'ernest Martínez-Izquierdo i la direcció artística, de David Albet (bcn216).

Voler incorporar persones i organitzacions vinculades a l'anterior producció, no és només un impuls nostàlgic, sinó la reivindicació d'una manera de fer: posar en contacte els infants amb el procés artístic, des d'un rol protagonista.TIPOLOGIA
Clàssica

TERRITORI
BarcelonÈs